Våre Sponsorer

Nedenfor finner dere samarbeidspartnere og sponsorer for Gausdal Maraton 2023.


Jøra Bygg er en videreføring av gamle Gausdalshytta og har i dag hele landet som leveringsområde. De leverer hytter både på fjellet, i skogen og ved sjøen og tilbyr også hyttetomter i flere områder. Jøra Bygg er en av løpets lokale, trofaste sponsorer.
Trykk på logoen for å bli videreført til hjemmesidene deres.

Canelana er også en av løpets faste sponsorer med hjerte for hundesport. Canelana lager gode og funksjonelle produkter i ull til hund og hundeeier, og står for flotte dekken som premier under Gausdal Maraton 2023.

Fjellpulken og Seleverkstedet er nye sponsorer av året, og bidrar med flere flotte premier under Gausdal Maraton 2023.
I over 50 år har folk hatt tillit til Fjellpulkens produkter. Med Fjellpulken på tur får du friheten til å ta med deg alt du trenger på små og store ekspedisjoner.
Trykk på logoen for å bli sendt videre til deres offisielle nettider.
Seleverkstedets hundeseler har i flere tiår vært førstevalget for mange hundekjørere på grunn av sin slitestyrke og ergonomi. 40 år med spesialsøm og direkte kontakt med hundemiljøet brukes til å levere deg det ypperste av kvalitetutstyr til hunden din. Seleverkstedet har mer enn seler å tilby. Trykk på logoen for å se mer på hjemmesidene deres.

Motorspeed er trofaste leverandører av scootere til Gausdal Maraton.

De flotte vinnerbukettene blir sponset av Hageland Gausdal. Et trivelig hagesenter lokalisert på Segalstad bru hvor du blir møtt av varme og kunnskap. Du kan lese mer om Hageland Gausdal ved å trykke på logoen

Fargerike Karlsen er en trofast lokalsponsor av Gausdal Maraton. Lokalisert på Segalstad Bru tilbyr de høy fagkunnskap og en trivelig handel. Trykk på logoen for å lese mer om Fargerike Karlsen.

Vi ønsker Gausdal Bilselskap velkommen som ny sponsor av Gausdal Maraton. De leverer alle typer veivedlikehold og gravetjenester i tillegg til salg av matjord, veigrus, strøgrus, murstein, fyllmasse osv.

Sigurd og Ola Grimstad transporterer det meste og tilbyr tjenester over hele det sørlige Norge. Trykk på logoen for å komme til hjemmesidene.

Nytt av året er vårt samarbeid med Q-paws som leverer tjenester i forbindelse med påmelding og resultatformidling i tillegg til at man kan følge løpet på deres hjemmesider og i appen. Qpaws appen er laget for hundefolk av hundefolk og letter registreringen for deltakeren ved at all informasjon samles i appen og dermed gjør at man slipper vaksinasjonskort og papirer på selve løpsdagen. Appen brukes selvfølgelig også til å tracke trening og aktiviteter i det daglige. Trykk på logoen for å lese mer om Qpaws.

Innlandet fylkeskommune og Gausdal Kommune støtter opp under lokale arrangementer og gjør gjennomføringen av Gausdal Maraton mulig.

Gausdal Maraton samarbeider tett med Fjellstyre som bidrar med blant annet utlån av buer.
Minel Teledata Øst sponser tidtakerbua med stabilt bredbånd under Gausdal Maraton
Litra er ikke bare sponsor av Gausdal Maraton, de hjelper deg også til en miljøriktig og økonomisk avfallshåndtering av alle typer avfall. Litra Containerservice AS har hovedkontor i Lillehammer, og er et firma som rendyrker utleie og transport av containere og beholdere for renovasjon. Klikk på bildet for å lese mer.
I 1993 leverte de sin første skigard til Telemarkstunet på Lillehammer. Siden den gang har de levert mange km. med skigard og fått mange fornøyde kunder fra Østfold til Nordland. De er også med å sponser lokale arrangementer som Gausdal Maraton og hjelper oss å holde på gammel norsk tradisjon. Og du… for den interesserte demonstrerer og forteller de gjerne om sin virksomhet. Klikk på logoen for å lese mer.
3Bygg er en bedrift bestående av 8 faste snekkere som har lang erfaring innen tømrerfaget. Et stødig firma med mye fagkunnskap som er en viktig bidrags giver til årets Gausdal Maraton. Klikk på bildet for å lese mer.
Løype anleggsdrift AS utfører alle typer anleggsarbeider og kan om ønskelig bidra helt fra planleggingsfasen for både private og offentlige utbyggere. Arbeidsområde er hovedsaklig Gausdal, Lillehammer, Øyer, Ringebu, Nord-Fron, Gjøvik og Ringsaker. klikk på bildet for å lese mer om vår trofaste sponsor av Gausdal Maraton.
Thon Hotel Skeikampen gir bort weekendopphold i premie til heldig vinner av Gausdal Maraton. Trykk på bildet for å lese mer om hotellet.
Strand Fjellstue sponser med overnattting i premie under Gausdal Maraton
Bademiljø Arne Nyheim Rørleggerservice AS utfører alle typer rørleggertjenester og er også totalleverandør på komplette bad og våtrom. Ta kontakt eller kom innom butikken i Gausdal for å få hjelp med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Arne Nyheim bidrar finansielt til at Gausdal Maraton kan arrangeres.